Eriksen: Dortmund er blandt de bedste modstandere

Tottenhams videre færd i Europa League hænger i en tynd tråd, efter at London-holdet torsdag blev udspillet og tabte 0-3 på udebane mod Borussia Dortmund i ottendedelsfinalen.

Christian Eriksen og holdkammeraterne kunne slet ikke følge med i tyskernes tempo, og danskeren erkender, at man var oppe mod et hold, som på dagen var på et andet niveau.

- Det er bestemt en af de bedste modstandere, jeg har spillet mod. Alle fra det andet hold vidste, hvad de skulle, havde tempo i benene og ville frem, siger Eriksen til tv-kanalen 6'eren efter nederlaget.

Tottenham valgte at spare nogle profiler for at holde dem friske til slutprogrammet i Premier League, hvor man er med i kampen om det engelske mesterskab.

Men det er ingen undskyldning for nederlaget, mener Christian Eriksen.

- Vi stillede stadig med et utroligt stærkt hold, og vi burde have gjort det bedre, end vi gjorde, siger han.

Nu venter en svær returkamp på White Hart Lane, hvor Tottenham skal forsøge at vende 0-3 til samlet sejr for at avancere til kvartfinalerne.

- Vi skal mande os op og spille en rigtig god kamp hjemme. Det er et svært udgangspunkt. Som altid vil vi gå efter det, men det bliver svært, erkender Christian Eriksen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip