Eriksen: Dortmund, Liverpool eller deromkring

Og i den henseende har Champions League-finalisterne fra Dortmund - som på rygteplan har været den mest sandsynlige destination for Eriksen på det seneste - den storhed, der er påkrævet for at påkalde sig den 21-årige danskers interesse:

- Det har jeg også sagt før: Dortmund er en af de muligheder, der vil være rigtig godt for mig. Men det er ikke den eneste mulighed, siger Christian Eriksen onsdag til landsholdets første træningssamling forud for testkampen mod Georgien og VM-kvalkampen mod Armenien.

Og han understreger, at det er klubber af den kaliber, han vil finde interessant:

- Ja, på det niveau - eller deromkring. Det har jeg også givet udtryk for. Hvis der dukker noget spændende op, så vil jeg gerne væk, siger Eriksen.

Han ved, at der er interesse, som han siger, men ellers ved han ingenting, og der er intet konkret ifølge ham selv. Han morer sig dog over alle de historier om ham, som han synes 'bliver sjovere og sjovere'.

Det er dog ikke kun medierne, der spekulerer i Christian Eriksens fremtid, for hans landsholdskollega Daniel Agger, der ikke er med landsholdet denne gang på grund af en skade, har også bidraget til historien om Christian Eriksens valg af kommende klub.

Agger var ude og tale varmt for Eriksen til Liverpool, og det har Eriksen også bemærket:

- Det har jeg læst, og Liverpool er absolut en mulighed. Det er også en af de klubber, man vil vægte højere end Amsterdam, og det er en anden liga og en anden kaliber. Det lyder meget spændende, men vi må se på det, hvis der kommer noget, Jeg ved ikke, om der er noget konkret, og jeg har heller ikke selv snakket med Daniel om det.

Christian Eriksen og hans landsholdskollegaer spiller testkamp mod Georgien i Aalborg den 5. juni og VM-kvalifikationskamp mod Armenien i Parken, København den 11. juni.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip