Eriksen dropper Liverpool og Tottenham

Christian Eriksen har været i Ajax Amsterdam, siden han var 16 år, og han har længe indikeret, at han er klar til nye eventyr.

Agenten Martin Schoots siger til det italienske fodboldmedie Tutto Mercato Web, at der er interesse fra en tysk og en italiensk klub.

- Der har været kontakt med en italiensk klub, men jeg vil helst ikke sige hvilken. Der har også været tilbud fra en tysk klub, siger Martin Schoots.

Både Liverpool og Tottenham har været meldt som varme emner, når Eriksen skal finde en ny arbejdsgiver. Men Schoots' udmeldinger er ikke videre opmuntrende for de engelske mandskaber.

- Han vil kun forlade Ajax til fordel for et hold, der kæmper med om mesterskabet og automatisk har kvalificeret sig til gruppespillet i Champions League, siger Martin Schoots.

Ingen af delene kan siges at passe på Liverpool og Tottenham. Anfield-mandskabet er slet ikke kvalificeret til europæisk fodbold i år, mens Tottenham skal spille playoff-kampe mod Dinamo Tbilisi i Europa Leagues kvalifikation.

Til gengæld har den hollandske agent beroligende ord til Ajax. Eriksens kontrakt med Amsterdam-klubben udløber næste sommer, men man skal ikke frygte, at han forlader klubben på en fri transfer, så Ajax ikke får en klink for ham.

- Han er stadig meget ung, meget taknemmelig over for Ajax og glad for at blive der. Lige nu er der ingen forhandlinger, men vi vil helt sikkert diskutere det (kontraktforlængelse, red.) med klubben efter sommeren, hvis han stadig er Ajax-spiller. Én ting er sikker: Han kommer ikke til at smutte på en fri transfer, siger Schoots.

 

 

 

Dagens Gossip