Eriksen er Årets Fodboldspiller for tredje gang

Skrevet af admin

09/01/2016

Dagens topnyheder

For tredje gang på tre år er Christian Eriksen kåret som Årets Fodboldspiller i Danmark.

Det blev afsløret lørdag aften ved Sport 2015-showet i Herning.

Tottenham-spilleren er også løbet med hæderen de seneste to år, og han er dermed den første, der vinder prisen tre år i træk.

- Jeg er meget beæret over at vinde denne pris endnu en gang.

- Det betyder meget, når det er ens kolleger, der stemmer. Så det er en kæmpe ære. Jeg er rigtig rørt og synes, at det går rigtig godt.

- Forhåbentlig bliver det ved sådan. Og så må jeg gå efter den fjerde også, siger Christian Eriksen i en pressemeddelelse.

Den 23-årige dansker var i det forløbne år en fremtrædende profil på Tottenham-holdet, der sluttede som nummer fem i Premier League i sidste sæson.

De øvrige nominerede var Simon Kjær og Kasper Schmeichel, der lige som Eriksen er en fast del af det danske landshold.

Simon Kjær var i 2015 et lyspunkt midt i en meget skuffende tid for Danmarks fodboldlandshold, der kulminerede med, at landsholdet ikke kom med til EM i Frankrig.

Midterforsvareren leverede også gode indsatser for sin franske klub, Lille, og sidste sommer førte det til et skifte til den tyrkiske storklub Fenerbahce.

Kasper Schmeichel havde et fremragende år hos Leicester, som med en fantastisk slutspurt reddede eksistensen i Premier League sidste år.

Landsholdsmålmanden har i denne sæson været medvirkende til, at klubben ligger placeret på en meget overraskende andenplads i den bedste engelske række.

/ritzau/