Eriksen i derby-eufori

Men når Tottenham lørdag tager imod Chelsea på White Hart Lane, bliver det en ganske anden kamp. Et opgør, hvor Spurs for alvor skal vise potentialet efter sommerens betydende spillerhandler ind og ud af transfervinduet.

- Det er helt sikkert på grund af kampe som denne, jeg tog til Premier League. Det er en stor kamp mod en lokalrival og et af topholdene i Europa. Det er en kamp, der vil vise, hvor langt, vi er kommet og hvor langt, vi kan komme i denne sæson, siger Eriksen ifølge Soccerway.

Om Eriksen fra første fløjt får lov at følge op på den succes, der har gjort ham til et rygende varmt navn i engelsk fodbold, er endnu uvist. Men den danske spilstrateg tager imod en plads i startelleveren med kyshånd.

- Enhver vil spille lørdag og være en del af atmosfæren. Jeg ser virkelig frem til det, siger Eriksen, som mener at hjemmeholdet aktuelt har en lille fordel overfor gæsterne fra Chelsea.

- De har ikke været så overbevisende, som de måske kan være, men vi ved, det bliver svært, og at vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal slå dem, siger Eriksen.

I tabellen har Tottenham 12 point for de første fem kampe på en andenplads, mens Chelsea er noteret for 10 point yderligere to pladser nede.

Christian Eriksen debuterede fornemt med en assist i opgøret mod Norwich, men har stadig sin første scoring i Premier League til gode.

Dagens Gossip