Eriksen: Min afbrænder koster sejren

Efter kampen var Ajax-profilen tydeligt mærket af afbrænderen, og erkendte, at den nok kostede dyrt.

- Den var stor. Det kan man vist roligt sige. Havde jeg scoret på den, er jeg også sikker på, at vi havde vundet kampen. Jeg er utrolig skuffet over, at jeg ikke scorer på den. Jeg overplacerer den, og det er bare ikke godt nok. Det er sådan én, der rumsterer i hovedet og kommer til at gøre det hele natten, sagde Christian Eriksen.

Den unge midtbanespiller var slet ikke tilfreds med, at Bulgarien fik et point med hjem fra Parken.

- Jeg er skuffet over min afbrænder, som nok havde givet os sejren, hvis jeg havde scoret. Og så er jeg skuffet over, at vi ikke får tre point, sagde Eriksen.

- Til forskel fra Tjekkiet-kampen, så mangler vi det sidste touch i afslutningerne. Vi får også tilspillet os en del halve chancer her, men vi udnytter dem bare ikke godt nok. Vi prøvede at spille os igennem, men vi var bare ikke dygtige nok, fortsatte Christian Eriksen.

Han slår fast, at trods den teoretiske chance for andenpladsen, så er det slet ikke noget, spillerne går op i.

- Vi har slet ikke tænkt på andenpladsen. Vi hænger jo nede i tabellen, hvor vi helst ikke skulle være. Men det er især vores hjemmekampe, der er skyld i, at vi ikke er hvor vi gerne ville være. Der er lang vej endnu, og det bliver svært, men vi spiller selvfølgelig vores chance, forklarede Ajax-spilleren.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip