Eriksen og Tottenham får uafgjort med hjem fra Italien

18/02/2016

Fodboldklubben Tottenham fik torsdag aften et fornuftigt udgangspunkt for at gå videre fra 16. delsfinalerne i Europa League.

Christian Eriksens klub spillede 1-1 ude mod italienske Fiorentina og har således gode muligheder i returkampen i London.

Den danske landsholdsspiller, der spillede hele kampen, havde et godt skud i første halvleg, som hjemmeholdets målmand måtte parere til hjørnespark.

Det var dog Nacer Chadli, der brød dødvandet rent målmæssigt, da han efter 37 minutter sikkert udnyttede et straffespark, der blev begået mod Ben Davies.

Fiorentina fik udlignet, da der var spillet knapt en time.

Flot så det ud, men det var også noget heldigt, da Federico Bernardeschi fyrede et skud af udefra, som dykkede og gik i mål. Bolden blev nemlig afrettet af Tottenham-anfører Ryan Mason.

Midtvejs i anden halvleg sendte Tottenham Harry Kane på banen, men topscoreren formåede ikke at komme på scoringstavlen.

Michael Krohn-Dehli var i startopstillingen for Sevilla, da den spanske klub med en 3-0-sejr hjemme over norske Molde tog et stort skridt mod avancement.

Michael Krohn-Dehli blev skiftet ud efter 73 minutter, umiddelbart efter at Kevin Gameiro havde scoret til 3-0.

Fernando Llorente scorede de to første mål for hjemmeholdet.

Tyske Borussia Dortmund vandt 2-0 hjemme over portugisiske Porto, mens spanske Villarreal sejrede 1-0 hjemme over Napoli fra Italien.