Eriksen og Tottenham triumferede i overtiden

Christian Eriksen indtog 10er positionen bag Roberto Soldado, og herfra viste han fra første fløjt sine kvaliteter som offensiv playmaker.

Inden for de første 20 minutter havde han blandt andet tre nærgående forsøg, hvor han var lige ved at score sit andet mål for London-klubben. Men det blev ved lige ved og næsten for Eriksen og Tottenham. Og det var generelt kendetegnende for hele kampen for begge hold. Den sidste skarphed manglede i hele kampen.

I 44. minut fik Cardiff rent faktisk bolden over stregen, da Ben Turner kom højest på et hjørnespark. Men målet blev annulleret for et korrekt dømt frispark på Turner.

At Cardiff holdt stand indtil overtiden, kan de især takke målmand David Marshall for. Tottenham var i flere situationer tæt på en scoring, men hver gang stod Marshall i vejen. Han præsterede blandt andet fire kanonredninger på afslutninger fra Roberto Soldado.

I 52. minut var Tottenham tæt på at tage føringen, da Gylfi Sigurðsson hamrede bolden mod mål. Men desværre for islændingen var afslutningen lige et par centimeter for høj. Afslutningen tog underkanten af overliggeren og sprang ned for fødderne af Roberto Soldado, der endnu engang brændte på det skammeligste.

Christian Eriksen faldt efterhånden mere og mere ud af kampen. Den danske landsholdsspiller virkede træt i anden halvleg og blev da også skiftet ud efter 88. minutter. Fra sidelinjen kunne han se sine holdkammerater presse på for en scoring i de sidste minutter.

I overtiden fik Tottenham så endelig passeret David Marshal. På et indlæg dukkede Paulinho op, og med en fiks hælafslutning bag om støttebenet sikrede han Tottenham de tre point.

Med sejren rykker London-klubben på andenpladsen i Premier League.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip