Eriksen og Tottenham vil vinde Europa League

Engelsk fodbold har store problemer i de europæiske kampe i øjeblikket, men i Tottenham tøver man ikke med at sætte barren højt.

Målsætningen er ganske enkelt at vinde Europa League, når finalen spilles på St. Jakob-Park i Basel den 18. maj 2016.

- Som en stor klub skal vi forsøge at komme i finalen og vinde Europa League. Det er ikke nemt at vinde turneringen, og om det er realistisk eller ej, er et stort spørgsmål ligesom i sidste sæson, siger manager Mauricio Pochettino.

Udmeldingen kommer i kølvandet på Tottenhams første gruppekamp i Europa League torsdag aften, hvor Qarabag fra Aserbajdsjan blev besejret 3-1 uden danske Christian Eriksen i truppen.

Eriksen har været knæskadet i nogle uger og er både gået glip af flere kampe i Premier League samt de to seneste EM-kvalifikationskampe for Danmark.

Eriksen trænede med truppen op til Europa League-kampen, og meldingerne fra Tottenham-lejren har de seneste dage været, at han er tæt på at være klar.

De engelske hold fik en forfærdelig start på Champions League i denne uge, hvor både Manchester City, Manchester United og Arsenal tabte deres kampe. Det betød, at England blot hentede tre ud af 12 mulige point i første runde i den prestigefulde turnering.

I Europa League måtte Liverpool torsdag aften nøjes med 1-1 ude mod franske Bordeaux. I kvalifikationen til turneringen blev både West Ham og Southampton slået ud af hold, der rangerer lavere. I Southamptons tilfælde var det FC Midtjylland, der var bødlen.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip