Eriksen: Overrasket over Premier League-succes

Christian Eriksen har været en succes i Premier League fra dag ét. Offensivspillerens store kreativitet og hurtige fødder har imponeret så meget, at flere medier allerede har udråbt ham til at være ét af sæsonens bedste indkøb i Premier League.

Christian Eriksen selv er dog overrasket over, hvor hurtigt han har slået til i en af verdens bedste ligaer:

- Min første tid i Tottenham er gået over al forventning. Det har været en overraskelse, at jeg har kunnet være med fra start. Jeg har haft et par dage til træning, hvor jeg har være lidt lost, men ellers er det gået nemt med at falde til.

- Det er en rigtig god gruppe af spillere, jeg er kommet ind i. Jeg kan stadig mærke, at jeg er startet et nyt sted, som jeg lige skal vænne mig til. Men folk har været rigtig hjælpsomme. Det gør det også altid nemmere, når medspillere omkring én er så gode, sagde Eriksen til de fremmødte journalister ved landsholdets første træning forud for VM-kvalifikationskampene mod Italien og Malta.

Her fortalte han også, at det har været en omvæltning at skulle vænne sig til den store opmærksomhed fra fans og medier, der omgiver en klub som Tottenham:

- Fansene har været rigtig gode. Men det er rigtig specielt, at der er så stor fokus på én lige pludselig. Det skal man lige vænne sig til. Men jeg føler ikke, at opmærksomheden gør presset på mig større. Jeg havde noget at leve op til, da jeg kom, og det føler jeg stadig, jeg har, sagde Christian Eriksen, der søndag for første gang oplevede lidt modgang i Tottenham. Ikke alene tabte London-klubben 3-0 til West Ham. Christian Eriksen blev også hevet ud i det 74. minut efter sin første dårlige præstation i Tottenham-trøjen.

Han oplever dog ikke modgangen som noget negativt:

- Vi har levet meget på succes i starten af sæson - også mig personligt. Men det er meget godt, der også kommet lidt negativt engang imellem, som i søndags. Det tager man ikke skade af. Tværtimod, sagde Christian Eriksen og fortalte videre, at han glæder sig over at se Nicklas Bendtner tilbage i landsholdstruppen:

- Bendtner er en rigtig god spiller, som er nem at spille sammen med. Han spiller selv i en klub, der har fokus på at spille fodbold. Derfor er vores fodboldforståelse også meget ens. Så det er kun et plus, at han er tilbage.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip