Eriksen scorer første Premier League-mål i skuffelse

26/12/2013

Fodboldspilleren Christian Eriksen stemplede torsdag ind som målscorer i Premier League, da han lavede et flot mål for Tottenham i 1-1-skuffelsen mod West Bromwich hjemme på White Hart Lane.

10 minutter før pausen sendte den danske landsholdsspiller et frispark i mål via underkanten af overliggeren.

Målet er Christian Eriksens første i Premier League for Tottenham, der i sommer hentede ham hos Ajax i Holland.

Glæden varede dog kun i to minutter, for så udlignede Jonas Olsson for West Bromwich.

Scoringen viste sig at være kampens sidste, og dermed måtte Tottenham indkassere endnu en skuffelse i sæsonen.

For tre dage siden gjorde Tottenham Tim Sherwood til cheftræner frem til sommeren 2015, efter at han i to kampe havde stået i spidsen for holdet efter fyringen af manager André Villas-Boas.

Tottenham har 31 point efter 18 runder i Premier League.

Chelsea kom op på andenpladsen via en 1-0-sejr hjemme over Michael Laudrups klub, Swansea.

Eden Hazard blev matchvinder med kampens eneste mål efter en halv times spil.

Chelsea har 37 point for 18 kampe, mens Swansea ligger midt i rækken med 20 point.

Thomas Sørensen fik sin første startplads for Stoke i Premier League i denne sæson, og den danske veteranmålmand reddede et straffespark i første halvleg i udekampen mod Newcastle.

På det tidspunkt førte Stoke 1-0, men holdet indkasserede to udvisninger, og kort før pausen udlignede Newcastle.

I anden halvleg gik det helt galt for Stoke og Thomas Sørensen, der endte med at tabe 1-5.

Andreas Cornelius spillede hele anden halvleg for Cardiff, der tabte 0-3 hjemme til Southampton. Gæsterne scorede alle tre mål i første halvleg.