Eriksen ser frem til samarbejdet med Bendtner

- Der er mange i Tottenham, der tænker, at Arsenal ikke skal ligge over os, men den følelse har jeg ikke fået endnu. For mig er det lige meget, hvem der ligger ét og to, bare vi selv er deroppe, siger Christian Eriksen og slår fast, at han trods den fælles hjemby, London, ikke har været i kontakt med Arsenals danske angriber, Nicklas Bendtner.

- Han er jo en rival, så vi burde måske ikke tale så meget sammen. Men nej, jeg har ikke snakket med ham endnu, smiler Eriksen.

Dialog mellem de to Premier League-stjerner er i hvert fald nødvendig på fredag i Parken, hvor Eriksen og Bendtner atter er at finde på landsholdet sammen. Sammenspillet mellem de to offensiv-spillere kan være afgørende for landsholdets succes mod Italien.

- Vi ved, hvad Bendtner kan, vi ved, hvad han står for. På landsholdet har han altid vist utrolig god form både spillemæssigt, men også foran kassen, og det er netop dét, vi har manglet, siger Eriksen, der ikke føler, at Bendtners genkomst tager noget af presset på ham selv væk.

- Han tager ikke noget af presset af, jeg synes stadig, at presset er det samme, siger han og fortsætter:

- Men jeg vil sige, at det kun er godt, når man kender hinanden. Vi har spillet en del kampe sammen, så vi ved, hvad hinanden gør. Men igen, han er jo Arsenal-spiller, en rival, så det kan godt være, at jeg ikke under ham et mål, siger Eriksen med et efterfølgende grin.

Det gør Christian Eriksen nu nok alligevel, for der skal mål til, hvis Italien skal besejres, og Danmarks VM- håb skal bevares. Eriksen lægger ikke skjul på lampens vigtighed.

- Den er vigtig. En af de vigtigste kampe, jeg har spillet i lang tid. Jeg fornemmer også en stor tro på, at det nok skal lade sig gøre. Vi kommer med en masse selvtillid, for vi er begyndt at få point, og det er selvfølgelig dér, det hele starter, siger han.

- Vi kommer til at møde et hold, der ikke har noget i mod, at vi har bolden. Italienerne vil mest forsvare, og så det er op til os at udnytte vores boldbesiddelse til at få scoret nogle mål, siger Eriksen, der slår fast, at en fyldt Parken oftest betyder sejr til Danmark

- Det er fedt med den opbakning, vi får. De gange, Parken har været fyldt, og jeg har været med, har vi vundet. Det er virkelig dejligt, at den store opbakning nu er kommet igen.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip