Eriksen sørger for Tottenham-sejr med sen scoring

17/01/2015

Christian Eriksen blev endnu en gang en sen matchvinder for Tottenham, der lørdag slog Sunderland med 2-1 i Premier League.

Den danske midtbanespiller scorede to minutter før slutfløjt det afgørende mål for Tottenhams værter, da han modtog bolden på kanten af straffesparksfeltet og via stolpen lagde den i mål.

Den 22-årige dansker var allerede efter tre minutter involveret i hjemmeholdets åbningsmål.

Eriksen lagde fra sin position på højrekanten en drilsk aflevering ind i feltet, hvor en Sunderland-forsvarer kiksede i et forsøg på at sparke bolden ud af farezonen. I stedet endte den hos Jan Vertonghen, der drønede bolden i mål til 1-0.

Christian Eriksen havde en god chance for at udbygge Tottenhams føring et kvarter senere, men gæsternes målmand Costel Pantilimon fik afværget danskerens forsøg med en pragtredning.

I stedet for 2-0 til Tottenham fik Sunderland udlignet efter en halv times spil, da svenske Sebastian Larsson på et direkte frispark sendte bolden op i målhjørnet til 1-1.

Den sene Eriksen-scoring betyder, at Tottenham rykker op på Premier Leagues femteplads - 15 point efter topholdet Chelsea.