Eriksen tæt på ny aftale: Jeg kan indfri ambitioner her

Søndagens sejrsmål mod Manchester City var et af Christian Eriksens vigtigste i fodboldkarrieren, og det kan måske være med til at sikre Tottenham et længe ventet engelsk mesterskab.

Målet har med sikkerhed øget Eriksens værdi, og midtbanekreatøren fortæller, at han i øjeblikket forhandler om en kontraktforlængelse med Tottenham.

- Vi snakker stadig om kontrakten. Det hele er positivt. Jeg tror, alle kan se, jeg kan indfri mine ambitioner her, siger Eriksen til Sky Sports.

Tottenham har papir på Eriksen frem til sommeren 2018, men London-klubben ser gerne den danske landsholdsspiller blive i endnu længere tid.

Engelske medier har tidligere skrevet, at Tottenham vil lave en aftale frem til 2021 med danskeren.

Eriksen vil dog hellere tale om kampene i Premier League, og her er Tottenham efter søndagens 2-1-sejr nu kun to point fra førerholdet Leicester.

- Vi er der ikke endnu, vi har stadig lang vej til at vinde ligaen. Der er mange kampe tilbage, lyder det fra Eriksen.

- Vi er nødt til at være virkelig skarpe og fortsætte det, vi er i gang med. Vi har mange gode spillere - også på bænken. De spillere, vi har hentet, er af topkvalitet, og de, der ikke spiller, leverer også et flot arbejde.

- Vi tror hele tiden på, vi kan score. Vi er afslappede. Vi ved, hvornår vi skal presse på, og hvornår vi skal tage det roligt, siger Eriksen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip