Eriksen vil hurtigt videre fra Europa League-gruppe

Christian Eriksen vil have tre point med tilbage fra Belgien, når Tottenham torsdag møder Anderlecht i Europa League. Så er der nemlig mere tid til at fokusere på ligaen, siger han.

- Vi vil gerne gøre det godt i vores europæiske kampe - både ude og hjemme. Vi fik ikke det ønskede resultat i Monaco, så det vil vi have i Anderlecht nu.

- Hvis vi skal kvalificere os, har vi brug for en sejr. Vi skal sikre avancement så hurtigt som muligt, så vi kan fokusere på Premier League også, siger Eriksen til Tottenhams hjemmeside.

Tottenhams seneste kamp i Europa League var udekampen mod Monaco, hvor det endte 1-1. I første runde blev det til en sejr på 3-1 mod Qarabag fra Aserbajdsjan.

Eriksen nye holdkammerat camerounske Clinton N'Jie, der kom til Tottenham fra Lyon denne sommer, håber også på en sejr mod Anderlecht, så gruppespillet kan blive overstået.

- Det er vigtigt for os at vinde de fleste af vores kampe i Europa League. Det er en god turnering at være med i, så vi vil forsøge at slå Anderlecht, så vi kan blive kvalificeret så hurtigt som muligt, siger N'Jie.

Tottenham fører gruppe J med fire point. Qarabag har tre point på andenpladsen, mens Monaco har to point, og Anderlecht har nul.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip