Eriksen vil ikke forlænge med Ajax

Alt tyder på, at Christian Eriksen gengælder noget af den interesse, som flere af fodboldverdenens storklubber angiveligt skulle vise ham.

I hvert fald har han meddelt sin klub, Ajax Amsterdam, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt på nuværende tidspunkt. Angiveligt fordi han ønsker at se, om interessen kan udmønte sig til et konkret jobskifte.

- Christian har informeret os om, at han ikke vil skrive ny kontrakt på nuværende tidspunkt. Jeg tror, at han og hans agent vil se, hvad deres muligheder er til sommer, siger sportsdirektør Marc Overmars ifølge Voetbal International.

Christian Eriksen blev tidligere på ugen sat i forbindelse med engelske Liverpool. Et netmedie skrev, at aftalen var i hus. Men ifølge TV 2 Sporten afviser den hollandske klub, at der skulle være en aftale.

- Vi sender en pressemeddelelse ud, når der er en aftale. Også hvis det kun er en aftale mellem Ajax og klubben. Så på dette tidspunkt er der ingen aftale mellem Ajax og Liverpool, siger hollændernes pressechef, Eefje Schep, til tv2.dk

Også Inter og AC Milan har været nævnt i samme sætning som den talentfulde midtbanekreatør.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip