Eriksens drømmehug sender Tottenham til Wembley

28/01/2015

Christian Eriksens Tottenham Hotspur skal til Wembley og spille Liga Cup-finale mod Chelsea søndag 1. marts.

Det blev afgjort onsdag aften, og London-klubbens fans kan takke Christian Eriksen for, at de får den oplevelse med.

For danskeren scorede to gange. Først et drømmehug direkte på frispark til 1-0. Og siden en forløsende udligning til 2-2, da Tottenham var i opløsning kort før tid, og kampen var på vej ud i forlænget spilletid.

Det holdt nemlig hårdt for Premier League-holdet mod Sheffield United fra League One, der er Englands tredjebedste fodboldrække.

Tottenham havde vundet første opgør med 1-0, og det lignede ekspedition, da den unge dansker sparkede bolden op i det lange hjørne direkte på frispark efter 28 minutter.

Han gav samtlige tilskuere på stadion en oplevelse for pengene med udførelsen af det frispark.

Derefter var det ekspedition for Tottenham, indtil den kun 18-årige Che Adams kom på banen i kampens 73. minut.

Bare fire minutter senere scorede han sit første mål for Sheffield. Groft sagt var det hjemmeholdets første chance, han udnyttede flot.

To minutter senere gjorde han det minsandten igen. Tottenhams forsvar var flænset op, og han sparkede bolden ind bag målmand Michel Vorm fra kort inde i straffesparksfeltet: 2-1 til hjemmeholdet.

To minutter før kampuret rundede 90 minutter, satte Harry Kane Eriksen op i et godt kontraangreb, og danskeren udnyttede iskoldt og scorede til 2-2.

Forinden havde Sheffield Uniteds kun 17-årige Louis Reed en stor chance, men han sparkede over Tottenhams mål.