Eriksens hyldes vidt og bredt for perlemål

Han blev hyldet i medierne for sin kreative indsats og sine oplæg i weekendens 2-0 sejr over Norwich, men alligevel satte Andre Villas-Boas sin unge dansker på bænken til den første kamp i Europa League hjemme mod norske Tromsø.

Der kunne danskeren sidde og se på holdkammeraterne planmæssigt komme foran 2-0, indtil der var spillet 19 minutter af 2. halvleg, hvor han blev skiftet ind i stedet for den skadede Moussa Dembele.

Danskeren gjorde et super indhop, som han kronede med et langskud op i krogen fra 25 meters afstand, og den hype, der i forvejen er omkring danskeren, steg endnu et par grader.

Det medvirkede manager Andre Villas-Boas også til, da han hyldede Eriksen for målet:

- Det var et rigtigt godt mål, virkelig godt udført, roste Tottenhams portugisiske manager, der også mente, at Eriksen udover scoringen havde gjort en god figur.

- Han hjalp os virkelig med at holde på bolden - og så har han også evnen til at afslutte, sagde Villas-Boas til The Independent, der kalder Eriksen 'den mest spændende af Spurs' sommerindkøb'.

- Han lagde med det samme op til Sandro, men brasilianeren headede lige på keeperen. Men Eriksen blev ved med at se vise sig frem, aflevere og bevæge sig, indtil han så muligheden for score det tredje mål: med en dykkende bold helt op i det modsatte hjørne på 20 meters afstand med fire minutter tilbage.I The Telegraph beskriver den anerkendte sportsskribent Henry Winther danskeren som 'en playmaker med teknik og overblik, der scorede aftenens mål'.

- Eriksen, som synes at spille i sit eget tempo, skabte sig en meters frirum efter en aflevering fra Kyle Naughton. Han tog to træk og skruede bolden forbi Sahlman, beskriver Winther danskerens drømmemål.

- Christian Eriksens første mål for Spurs var en nydelse at se, skriver Sky Sports og giver i øvrigt danskeren karakteren 8 ud af 10.

Amerikanske Fox Sports holder sig heller ikke tilbage:

- Christian Eriksens mål mod Tromsø var en smuk ting, skriver kanalen og nominerer scoringen til et af månedens bedste mål.

Hos goal.com får danskeren tre en halv stjerne ud af fem, og han er samtidig den spiller, som brugerne har givet højest karakter.

- Eriksen sørgede for champagne-øjeblikket med en højrefods perle op i venstrekrydset, skriver det store fodbold-site.

Dagens Gossip