Eriksens manager: Femteplads forandrer sommerplanen

Søndagens sidste spillerunde i Premier League ændrede meget for Liverpool og Tottenham.

Liverpools ydmygende 1-6-nederlag ude til Stoke samt Tottenhams knebne 1-0-udesejr over Everton betød, at Tottenham overhalede Liverpool og snuppede femtepladsen.

Tottenham og Christian Eriksen kan nu bruge hele sommeren til at fokusere udelukkende på sæsonopstarten i Premier League.

Med femtepladsen skal Tottenham ikke i aktion i Europa League før september, mens Liverpool på sjettepladsen skal spille kvalifikationskampe i Europa League allerede 30. juli.

- Femtepladsen forandrer meget af sommerplanen. Vi går direkte i gruppespillet. Og det er vigtigt for klubben at få mere tid til at forberede sig til næste sæson, siger Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Liverpools manager Brendan Rodgers erkendte, at klubbens største nederlag i Premier League nogensinde har bragt usikkerhed om fremtiden.

- Absolut. Jeg har hele tiden sagt, at hvis ejerne vil have mig til at gå, så går jeg. Så simpelt er det. Men jeg føler stadig, jeg har noget at bidrage med.

- I sidste sæson, da alt gik godt, var der støtte fra alle, men præstationer som mod Stoke hjælper ikke. Det er jeg helt klar over, siger Rodgers.

Ikke siden 2-7-nederlaget til Tottenham i april 1963 har Liverpool tabt så stort i den bedste engelske fodboldrække.

Liverpools anfører Steven Gerrard scorede det enlige trøstmål i sin kamp nummer 750, der var den sidste i Liverpool-karrieren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip