Eriksens manager: Tottenham bliver endnu bedre

Christian Eriksen og holdkammeraterne i Tottenham kæmper i denne sæson med om mesterskabet i engelsk fodbold, og der er gode chancer for, at det kan gentage sig i de kommende år.

Det mener Tottenham-manager Mauricio Pochettino, der dog må erkende, at det bliver svært at vippe Leicester væk fra førstepladsen i år.

I weekenden udbyggede Leicester forspringet til Tottenham på andenpladsen til syv point, efter Eriksen og co. måtte nøjes med 1-1 ude mod Liverpool.

- Jeg er selvfølgelig lidt skuffet, men vi må tro på det.

- Det her handler dog ikke kun om den her sæson. Når man sammenligner Tottenham med andre store hold, så kan man se, at vi griber tingene an på lang sigt.

- Vi har det yngste hold i Premier League, og alligevel kæmper vi med om titlen, siger Pochettino.

- Vi har gang i et fantastisk projekt, og vi er langt foran planen, og vi vil kun blive bedre, tilføjer den argentinske manager.

Mauricio Pochettino regner med at holde på sine profiler i de næste mange år for at få stabilitet ind på holdet.

- For mange af spillerne er der tale om deres første sæson i Premier League, og i næste sæson har de mere erfaring og er bedre. Det tager altid tid at udvikle og nå sit fulde potentiale.

- Idéen er at holde sammen på hovedgruppen af spillere i de kommende år og forsøge at bygge på og hente spillere, der kan hjælpe os, siger manageren.

Tottenham vandt senest det engelske mesterskab i 1961.

/ritzau/Reuters

Dagens Gossip