Eriksens manager: Tottenham bliver endnu bedre

Christian Eriksen og holdkammeraterne i Tottenham kæmper i denne sæson med om mesterskabet i engelsk fodbold, og der er gode chancer for, at det kan gentage sig i de kommende år.

Det mener Tottenham-manager Mauricio Pochettino, der dog må erkende, at det bliver svært at vippe Leicester væk fra førstepladsen i år.

I weekenden udbyggede Leicester forspringet til Tottenham på andenpladsen til syv point, efter Eriksen og co. måtte nøjes med 1-1 ude mod Liverpool.

- Jeg er selvfølgelig lidt skuffet, men vi må tro på det.

- Det her handler dog ikke kun om den her sæson. Når man sammenligner Tottenham med andre store hold, så kan man se, at vi griber tingene an på lang sigt.

- Vi har det yngste hold i Premier League, og alligevel kæmper vi med om titlen, siger Pochettino.

- Vi har gang i et fantastisk projekt, og vi er langt foran planen, og vi vil kun blive bedre, tilføjer den argentinske manager.

Mauricio Pochettino regner med at holde på sine profiler i de næste mange år for at få stabilitet ind på holdet.

- For mange af spillerne er der tale om deres første sæson i Premier League, og i næste sæson har de mere erfaring og er bedre. Det tager altid tid at udvikle og nå sit fulde potentiale.

- Idéen er at holde sammen på hovedgruppen af spillere i de kommende år og forsøge at bygge på og hente spillere, der kan hjælpe os, siger manageren.

Tottenham vandt senest det engelske mesterskab i 1961.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip