Eriksens skifte tog kun fire dage

- Jeg snakkede en lille smule med manageren (André Villas-Boas, red.), men jeg havde mere at gøre med formanden (David Levy, red.) og direktøren Baldini. Det var dem, der virkelig sagde de rigtige ting, siger Eriksen og fortsætter:

- Den første kontakt var til min agent, og derefter snakkede min agent med mig, og jeg sagde: 'Bare fortsæt, jeg vil virkelig gerne høre, hvad de har at sige. Næste dag var jeg her til lægetjek. Det gik virkelig stærkt. Bare fire dage, fortæller Eriksen.

Eriksen er siden sin Premier League-debut i lørdags blevet hyldet dagligt i de engelske medier for sin præstation i 2-0-sejren over Norwich, hvor han lagde op til den første scoring og var med i den anden. Dermed mere end levede han op til de forventninger, der har været til ham oven på en transfervindue, hvor han har været ønsket og bejlet til af mange.

Men formand Levy og direktør Baldinis ønske om at tilknytte Eriksen var så tydeligt for den 21-årige dansker, at Tottenham trak det længste strå i kampen om ham.

- Det imponerede mig virkelig, at de ville have mig så meget, og at de ville have det til at ske så hurtigt, siger Eriksen.

Den danske landsholdsspiller endte med at blive solgt fra Ajax Amsterdam til Tottenham for 11,5 millioner pund - knap 102 millioner kroner.

 

 

Dagens Gossip