Eros Ramazzotti til Aalborg efter to års ventetid

 

Eros Ramazzotti vender nu næsen mod Aalborg på sin nye verdensturné, efter han i marts 2010 på selve koncertdagen måtte aflyse en udsolgt koncert i Gigantium på grund af sygdom.

Hans løfte var, at på en ny turné ville han love Aalborg at komme til byen, og det gør han i Gigantium søndag den 19. maj næste år.

- Vi er ganske enkelt kisteglade for, at Eros Ramazzotti holder sit løfte til Aalborg, og vi vil give det publikum, der havde billetter til koncerten i 2010 forkøbsret fra onsdag til fredag i denne uge. Vi sender dem en mail, og holder dermed også et løfte vi gav de 6000 skuffede publikummer, siger Ernst Trillingsgaard direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center, der har Gigantium som koncertarena.

Den kommende Eros Ramazzotti turné: ”NOI World Tour2013” begynder i Torino den 9. marts 2013 og fra marts-maj og igen i september vil arenaer i de 34 vigtigste byer i Europa få besøg af Eros, inden han fra oktober til december tager til Sydamerika, USA, Canada, Australien og Sydafrika. Turen kommer i kølvandet på udgivelsen af Eros Ramazzottis nye album ”NOI”, som udkommer den 13. november.

Udover koncerten i Aalborg giver Eros Ramazzotti også en koncert i Forum i København den 31. maj. Billetsalget starter mandag.

Dagens Gossip