Esbjerg-boss: Ikke den bedste reklame for nye spillere

Esbjerg er kommet skidt fra land i Alka Superligaen, hvor det i sæsonens fire første kampe blot er blevet til et point.

Vestjyderne har tilmed tabt de seneste tre i træk - senest 0-4 hjemme til Sønderjyske søndag.

Medlem af det sportslige udvalg i Esbjerg, Niels Erik Søndergård, erkender, at truppen savner forstærkning.

- Vi skal finde de spillere, vi skal have ind, men der er flere parter, der skal være enige. Vi lavede ikke den bedste reklame for vores hold med præstationen mod Sønderjyske, men der arbejdes på højtryk.

- Vi kigger efter spillere, der kan være med til at undgå, at vi kommer til at se sårbare ud defensivt, og så må de gerne have noget lederskab. Vi savner nogle, der træder i karakter og tager taktstokken. Internt i truppen skal vi dog også steppe op, siger han.

Han fokuserer på tilgang til defensiven, hvor offensivspilleren Emil Lyng mod Sønderjyske var nede og spille højre back.

- Vi er alt for lette at skabe chancer og lave mål imod. Vi er sårbare, når Emil Lyng skal ned og spille back, må vi erkende, siger Niels Erik Søndergård.

Esbjerg-direktør Søren Poulsen er på linje med sin kollega.

- Det er åbenlyst, at vi har nogle defensive mangler, som koster hver eneste gang, der er optræk til bare en halv chance.

- Vi vil gerne bruge penge, men det handler om at finde den rigtige. En ting er, hvad vi ønsker os, noget andet er, hvad der kan lade sig gøre. Den start vi har fået, er jo også noget, som eventuelle nye spillere kigger på, siger han.

Cheftræner Niels Frederiksen mener, at truppen er på nogenlunde samme niveau, som den der reddede sig fri af nedrykning sidste sæson.

- Vi har fået to ind, og sagt farvel til tre. Vurderingen må vel så være, at vi er ligeså stærke. Dermed ikke sagt, vi ikke vil forstærke os, siger træneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip