Esbjerg-boss: Resultaterne har været ustabile i 2015

Skrevet af admin

10/08/2015

Mest læste i dag

Esbjerg har leveret svingende resultater i hele 2015, og sæsonopstarten i juli og august blev for meget for den sportslige ledelse.

Efter fire kampe uden sejr og kun et point blev Niels Frederiksen fyret som cheftræner, selv om ledelsen bakkede op om træneren umiddelbart efter søndagens 0-4-nederlag til Sønderjyske.

- Der er sket det, at der er truffet en anden beslutning siden da. Sådan er det, når vi bliver spurgt umiddelbart efter, at kampen er fløjtet af. Det var den beslutning, som var gældende på det tidspunkt.

- Vi har så haft en række møder søndag aften og efterfølgende truffet en anden beslutning, og det er den, vi nu har meldt ud, siger Esbjergs direktør Søren Poulsen.

I foråret var Esbjergs resultater også ustabile, og det var først i næstsidste spillerunde, at vestjyderne sikrede endnu en sæson i Superligaen.

- Beslutningen er en konsekvens af de svigtende resultater og præstationer, som vi har set i hele 2015.

- Vi sluttede egentlig ok af i den seneste sæson, men det var lidt op og ned for os. Vi var helt henne i næstsidste spillerunde, før vi fik reddet os. Og så vandt vi så i Brøndby.

- Vi fik ny tro på tingene og havde en god opstart. Og vi var klar til at starte på en frisk i den nye sæson, siger Søren Poulsen.

Selv om der var masser af optimisme inden sæsonstarten, så udeblev sejrene, og så var snoren ikke længere.

- Man kan altid diskutere, hvornår sådan noget er det rigtige. Det er det formentlig aldrig. Men nu har vi spillet fire runder, og vi har et point. Derfor traf vi beslutningen nu, så vi kan starte på en frisk igen.

- Det er ikke kun Niels Frederiksens ansvar, det er også spillertruppens ansvar og vores alles ansvar, at vi får tingene til at fungere, påpeger direktøren.

Esbjerg møder FC Nordsjælland på udebane i næste spillerunde.

/ritzau/