Esbjerg-brøler kan blive dyr

Man lokkede den 24-årige midtbanespiller til at skifte fra Vålerenga med Europa League-gruppespillet som et af de bedste argumenter. Men nu ser det ud til, at Esbjerg har skudt sig selv godt og grundigt i foden.

Alt peger på, at Esbjergs sportslige ledelse har begået en gigantisk brøler, da de tirsdag indsendte navnene på spillere de vil benytte i Europa League til UEFA. For navnet Mohammed Fellah mangler, og UEFA skriver i en korrespondance med BT, at de ikke har begået en fejl i den her sag. Ansvaret ligger hos Esbjerg, og hvis vestjyderne ikke kan komme med beviser for, at det forholder sig anderledes, så kan de ikke bruge Fellah.

Skuffet spiller

Den norske spiller er dybt skuffet over udsigten til at gå glip af de store kampe i Europa League.

- Europa League havde meget at sige omkring mit valg af Esbjerg. Det var en af de store årsager. Men jeg tror, det ordner sig. Jeg må lige tjekke med sportsdirektøren, hvad der er sket, sagde Fellah i går til TV2 Norge.

Hos Esbjerg er der givetvis røde ører i ledelsen, men man har nu igangsat en undersøgelse internt og gennem DBU for at finde en afklaring og få at klarlægge, hvor fejlen er opstået.

- Indtil der foreligger en afklaring - formentlig først i begyndelsen af den kommende uge - har EfB ikke yderligere kommentarer til den opståede situation.

- Vi beklager usikkerheden om Mohammed Fellahs deltagelse i Europa Leagues gruppespil over for først og fremmest den berørte spiller.

Dagens Gossip