Esbjerg-direktør: Vi skal have en cheftræner udefra

Skrevet af admin

24/08/2015

Dagens topnyheder

Esbjerg jagter en ny cheftræner efter klubben forleden fyrede Niels Frederiksen ovenpå en stribe dårlige resultater. Indtil videre har assistenttrænerne Michael Pedersen og Lars Sørensen styret holdet, og det har kastet fire point af sig i to kampe.

Direktør i Esbjerg, Søren Poulsen, fastslår dog, at planen fortsat er, der skal hentes en udefrakommende træner ind. Der kigges både i Danmark og i udlandet.

- Det har hele tiden været planen, at vi skal have en cheftræner udefra. De resultater holdet skaber nu, og den måde de gør det på, giver os en ro og tålmodighed til at finde den rigtige.

- Vi er ved at færdiggøre nogle emner, vi skal arbejde videre med. Der er tale om fem-seks emner, og det er en skøn blanding af både danske og udenlandske navne, lyder det.

Vestjydernes nye cheftræner er næppe på plads til fredagens kamp ude mod AGF, og der er ikke en løsning på trapperne. Der sigtes i første omgang på en afklaring i landsholdspausen efter næste runde.

- Vi har ikke nogen deadline, men vi gør en status i løbet af landsholdspausen på, hvordan forløbet kommer til at gå, siger Søren Poulsen.

Vikarierende cheftræner Michael Pedersen er indforstået med sin rolle som midlertidig løsning hos esbjergenserne.

- Jeg har sagt fra starten, at vi arbejder dag for dag og fra kamp til kamp. Vi er i løbende dialog med klubben, og vi skal ikke forcere noget i hverken den ene eller den anden retning.

- I øjeblikket er det mig, der har styringen, og det opfylder jeg. Så må vi se, hvor mange kampe det står på sådan her. Mere kan jeg ikke sige, lyder det fra Michael Pedersen.

Esbjerg er placeret som nummer 11 i Superligaen, og møder fredag AGF.

/ritzau/