Esbjerg Energy taber ovenpå matchfixingsag

28/01/2014

I den første kamp efter matchfixingsagen blev kendt, tabte Esbjerg Energy klart i den danske ishockeyliga, da Aalborg Pirates på hjemmebane sejrede 6-3.

Fredag afskedigede Esbjerg Kirill Starkov, Tyler Mosienko samt målmanden Dennis Jensen for at have spillet på en af holdets egne kampe, og uden dem var vestjyderne ikke i nærheden af at få point med hjem fra Nordjylland.

AaB vandt de to første perioder med 1-0 og 3-1 og bragte sig foran med 5-1 i den sidste periode. Esbjerg reducerede et par gange, inden Aalborg kunne fejre tremålssejren.

Inden kampen lå de to hold side om side, men nu rykker Aalborg alene på fjerdepladsen og efterlader Esbjerg på femtepladsen.

Tidligere tirsdag aften sejrede Frederikshavn nemt over bundholdet Rungsted med 7-2. Det skete efter sejr i alle tre perioder med 1-0, 3-2 og 3-0. Frederikshavn ligger nummer tre i ligaen.

Mere spændende var aftenens sidste opgør, hvor Rødovre tog imod Sønderjyske. Her var stillingen 2-2 efter de tre perioder, og da overtiden heller ikke gav nogen afgørelse, måtte holdene ud i straffeslagskonkurrence. Her vandt Rødovre 1-0 og samlet 3-2.