Esbjerg er plaget af skader inden superligastart

Skrevet af admin

11/01/2016

Dagens topnyheder

Esbjerg begyndte træningen mandag, men flere spillere var mandag enten på skånekost eller endnu ikke klar til at træne fuldt med efter skader.

Den svenske angriber Robin Söder blev opereret i venstre hofte 12. december, efter at han har været plaget af smerter og irritation det meste af året.

- Prognosen efter den planlagte operation er to til fire måneder, og han kan i bedste fald være i vigør efter træningslejren i Tyrkiet i februar, oplyser Esbjerg på klubbens hjemmeside.

Söder er langt fra den eneste spiller i Esbjerg-truppen, som må vente med at komme i aktion.

Nyindkøbet Andreas Nordvik, der først nåede frem til Esbjerg efter midnat på grund af snekaos i Oslos lufthavn, har en mindre belastning af højre hofte og ventes at træne fuldt med i løbet af ugen.

Stopperen Michael Jakobsen må vente med træning en til to uger efter den fodskade, han pådrog sig i en kamp mod FC Midtjylland sidste år.

Backen Ryan Johnson Laursen bygger langsomt op efter den seneskade i højre baglår, der holdt ham ude i store dele af efteråret.

Offensivspilleren Mohammed Fellah er mandag til kontrol i Oslo efter en mindre operation i venstre fod sidst i november og støder til truppen tirsdag.

Victor Pálsson er fortsat ude længe endnu med sin delvist overrevne hasemuskulatur i højre ben.

Til mandagens træning fik listen med skadede spillere endnu en tilføjelse, da Søren Andreasen humpede fra træningen med, hvad der lignede et trælår.

Esbjerg spiller sin første træningskamp fredag eftermiddag hjemme mod AGF. 28. februar gæster vestjyderne FC København i forårspremieren i Superligaen.

/ritzau/