Esbjerg forklarer fatal UEFA-fejl

Fellah blev hentet i weekenden på en treårig kontrakt i Vålerenga blandt andet med udgangspunkt, i at Esbjerg-truppen skal spille mange europæiske kampe i efteråret. Men det kommer ikke til at ske, ganske enkelt fordi Esbjerg ikke indrapporterede hans navn til UEFA i den endelige trup til EL-kampene.

Fredag erkender Esbjerg, at fejlen ligger hos dem, og Esbjerg-direktør Søren Poulsen tager ansvaret for den alvorlige brøler.

- Der er sket en fejl i indrapporteringen af den endelige trup, og der har Fellah ikke figureret. Det er en menneskelig fejl sket hos os, og det er dybt beklageligt. Det har naturligvis store konsekvenser ikke mindst over for spilleren, som er dybt skuffet, siger Søren Poulsen til bt.dk.

Kan man sige, at I har glemt ham?

- Nej, sådan kan man ikke stille det op. Han har figureret på de første lister, vi havde, men det er så i selve indtastningen i UEFAs system, at fejlen er sket, og så er den ikke blevet fanget i kontrolfasen, før det var for sent.

Så man taster spillerne ind i et elektronisk system. Det var ikke noget med en email, hvor man glemte ham?

- Nej, de har et system, hvor man indtaster navnene, og så kommer de også på print efterfølgende. Og det er så der, at vi ikke har opdaget den beklagelige fejl.

Er det her den største fejl, der er begået med dig som direktør?

- Ja, det er helt sikkert den værste fejl i min direktørtid, og jeg er utrolig ked af det. Ikke mindst over for Fellah, som det har store konsekvenser for.

Hvordan forklarer man lige sådan en fejl over for en ny spiller?

- Ja, det var heller ikke så sjovt. Han er naturligvis skuffet, og det forstår jeg udmærket. Jeg kan kun sige, at det er dybt beklageligt.

Kunne man ikke overbevise UEFA om, at det var en dum fejl?

- Vi brugte alle gode kræfter hele torsdagen for at overbevise dem om, at alle papirer var på plads, og intentionen var, at han skulle med på listen og stod på de oprindelige lister. Men desværre stod det ikke til at ændre.

Så må man håbe, at I går videre fra gruppespillet, så han kan være med igen?

- Ja, det kan du godt sige. Vi skal naturligvis bruge Fellah i Superligaen, og det ser vi frem til.

Dagens Gossip