Esbjerg-forward: Vi skal dirke Hernings defensiv op

Skrevet af admin

15/04/2016

Dagens topnyheder

Esbjerg Energy skal fredag aften ud og revanchere 0-5-snitteren fra den tredje kamp i DM-finaleserien mod Herning Blue Fox.

Hvis Esbjerg skal vinde hjemmebanefordelen tilbage, kræver det en udesejr. For at få det er det nødvendigt med en skarpere offensiv, siger Esbjergs rutinerede forward Esben Nielsen.

- Vi skal have åbnet op for Hernings defensiv, for de står godt på banen og får lukket os godt ned. Vi skal have lavet nogle mål på dem, for ellers står de bare defensivt og venter på, at vi laver fejl. Vi skal spille disciplineret og have lirket dem op.

- De er kommet i finalen på at være gode defensivt og på at have en god målmand, så de er svære at spille imod, men samtidig har vi været dominerende og skabt chancer i alle kampe, så mon ikke pucken begynder at gå ind på et tidspunkt, siger Esben Nielsen.

Esbjerg vandt den første kamp i serien, men holdet tabte siden i kamp to på udebane, før tirsdagens nedsabling i egen hule. Esbjerg-lejren har dog allerede fortrængt det store hjemmebanenederlag, siger Esben Nielsen.

- Et eller andet sted har det været træls at tabe på hjemmebane, for vi havde jo håbet, at vi kunne bringe os foran, men altså det tæller jo det samme, om vi taber med en eller fem, så vi må bare komme videre og vinde i Herning, det skal vi jo gøre mindst én gang.

- Vi ser det også som muligt at vinde deroppe, og de første to finaler var jo tætte, så vi er ret optimistiske, siger Esben Nielsen.

Kampen i Herning begynder fredag aften klokken 19.30. Søndag mødes holdene i Esbjerg i femte finalekamp. Vinder Herning begge opgør, er midtjyderne danmarksmestre.

/ritzau/