Esbjerg: Fund af død mand efterforskes som drab

Tidligt torsdag morgen blev en 35-årig lokal mand fundet død i Cederlunden i Kvaglund i Esbjerg. Politiet betragter fundet som mistænkeligt.

Det fortæller vicepolitiinspektør i Esbjerg, Bent Thuesen, til DR Syd.

- Det kan godt se lidt mistænkeligt ud ved den måde, hvorpå han er blevet fundet. Vi efterforsker så for at finde ud af, hvad der reelt er sket, og om der skulle lægge en forbrydelse bag. Det kan ikke helt afgøres på nuværende tidspunkt, så derfor efterforsker vi det som et drab indledningsvis.

Manden blev fundet ved en trappe af en ven, han havde overnattet hos.

Ifølge Bent Thuesen er der flere ting, der tyder på drab.

- Det er både på grund af alderen på 35 år, og den personkreds han har været i kontakt med forud for det her, sammenholdt med nogle skader vi har fundet på ham, siger han til DR Syd.

Torsdag middag er politiet stadig i gang på findestedet.

- Vi har en retsmediciner derude lige nu, og der bliver lavet en findestedsundersøgelse, som skal give os nogle oplysninger om, hvad skader den pågældende har. Vi ved hvilken lejlighed, han har overnattet i, og derfor bliver den selvfølgelig også undersøgt. Og den personkreds, han har været sammen med i aftes og har opholdt sig sammen med i lejligheden i nat, afhører vi for at finde ud af, hvad der er sket her i løbet af natten, siger Bent Thuesen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip