Esbjerg fyrer Niels Frederiksen efter dårlig sæsonstart

Superligaklubben Esbjerg har fyret cheftræner Niels Frederiksen, oplyser klubben i en fondsbørsmeddelelse.

Det sker dagen efter, at Esbjerg tabte 0-4 til Sønderjyske på hjemmebane.

- Beslutningen er en konsekvens af svigtende resultater i store dele af forårssæsonen og i indledningen på den nye sæson, siger administrerende direktør i Esbjerg fB, Søren Poulsen.

Esbjerg har ikke en permanent afløser klar endnu. Derfor bliver der midlertidigt tale om en intern opgradering for at få udfyldt cheftrænerstolen.

- Vi indleder nu en proces med henblik på at ansætte en ny cheftræner, og indtil da vil Michael Pedersen og Lars Lungi Sørensen have ansvaret for superligaholdet med førstnævnte som ordførende, siger Søren Poulsen.

Esbjerg har indledt sæsonen som superligaens dårligste hold med et enkelt point i fire kampe. Klubben ligger sidst på grund af en dårligere målscore end Brøndby.

Niels Frederiksen blev i maj 2013 udpeget som afløser for Jess Thorup i Esbjerg, da Thorup blev ansat som U21-landstræner. Inden det havde Niels Frederiksen været cheftræner i Lyngby gennem fire år.

I Esbjerg stod Niels Frederiksen i spidsen for det mandskab, der i efteråret 2013 imponerede i Europa League og gik videre til 1/16-finalerne, hvor Fiorentina blev endestationen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip