Esbjerg giver midtbanetalent Europa-debut mod Elfsborg

I blot to superligakampe har han startet på banen, men trods den manglende erfaring er den unge midtbanespiller Jeppe Andersen med fra første fløjt i Esbjergs meget vigtige Europa League-opgør mod Elfsborg i aften.

Andersen er helt som ventet med i den startopstilling, Esbjerg-træner Niels Frederiksen har valgt til kampen mod den svenske klub på Blue Water Arena.

- Det glæder jeg mig til, det bliver stort. Den sidste tid er gået hurtig for mig. Det er kun den tredje kamp, jeg starter inde i, og jeg glæder mig helt vildt. Det bliver stort at spille for et fyldt stadion, siger Jeppe Andersen.

Den 20-årige midtbanespiller blev hentet i Vejle i sommerpausen og har skullet vænne sig til de nye forhold. Derfor er det kun blev til begrænset spilletid på vestkysten, og kampen mod Elfsborg bliver da også hans første i Europa League.

Andersen spiller sammen med Martin Bergvold på den centrale midtbane, mens anfører Hans Henrik Andreasen i dagens anledning skal agere hængende angriber bag den enlige forward Mushaga Bakenga.

Her er Esbjergs startopstilling:

Frederik Rønnow - Peter Ankersen, Kian Hansen, Davidson Drobo-Ampem, Jonas Knudsen - Jakob Ankersen, Jeppe Andersen, Martin Bergvold, Emil Lyng - Hans Henrik Andreasen - Mushaga Bakenga.

Hos Elfsborg er begge holdets danske spillere med fra start. Det betyder, at Kevin Stuhr Ellegaard vogter målet, mens Mikkel Beckmann spiller i svenskernes angreb.

Kampen starter klokken 19.

/ritzau/

Dagens Gossip