Esbjerg henter angriber i Club Brügge

- Ja, den er på plads nu, siger Niels Erik Søndergaard.

- Han er en spændende spiller, som vi har fået nogle rigtig gode referencer på, siger sportschefen.

21-årige Bakenga har spillet en stribe kampe på samtlige norske ungdomslandshold og spillede i Rosenborg, inden han bliver hentet til Club Brügge i 2012. Her fik han aldrig sit gennembrud, men blev udlejet til Cercle Brügge og er altså nu sendt til Esbjerg på en lejekontrakt gældende for resten af sæsonen.

I en pressemeddelelse siger Bakenga om baggrunden for sit skifte til Esbjerg:

- Vi har brugt den seneste tid på at finde den rigtige klub til mig, og jeg har snakket med min klubkammerat, Jesper Jørgensen, der er Esbjerg-gut og har sagt fine ting om klubben. Jeg kender også lidt til Pape Pate Diouf og Peter Ankersen fra Rosenborg-tiden. Nu glæder jeg mig til at give noget tilbage til Esbjerg og få en god oplevelse, så begge parter får noget ud af aftalen, siger Mushaga Bakenga.

- Jeg har altid spillet for tophold, og det var en ny oplevelse at komme til Cercle Brugge og kæmpe mod nedrykning. Men jeg fik spillet en række kampe og scorede nogle mål. Også i Esbjerg vil jeg kunne bidrage med fart og mål, siger Mushaga Bakenga. 

Træner Niels Frederiksen siger desuden, at Bakenga formentlig er esbjergensernes sidste offensive forstærkning, og at man i transfervinduets tilbageværende timer vil rette fokus på at supplere truppen defensivt.

 

 

Dagens Gossip