Esbjerg henter Leon Jessen hjem fra Tyskland

Leon Jessen vender hjem fra Tyskland og skifter til Esbjerg fB i Alka Superligaen. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Den 29-årige venstre back er hentet i tyske Kaiserslautern, hvor han har spillet i fem sæsoner, og han har indgået en treårig aftale med vestjyderne.

- Efter en lang genoptræningsperiode, der varede til slutningen af februar, glæder jeg mig nu til atter at få gang i karrieren. Esbjerg er en spændende klub, som i de seneste sæsoner har skabt gode resultater, siger Leon Jessen i en meddelelse på Esbjergs hjemmeside.

- Jeg har samlet en del erfaringer ved at stå alene i svære situationer i et andet land, og også fodboldmæssigt har jeg bygget på ved at have stået over for nogle af de bedste spillere i tysk fodbold i de to første sæsoner i Kaiserslautern, siger Leon Jessen.

Leon Jessen fik debut på det danske landshold i 2009, og han står noteret for fire landskampe. Han skiftede til Kaiserslautern fra FC Midtjylland.

I de to første sæsoner spillede Leon Jessen 42 kampe i Bundesligaen, før Kaiserslautern rykkede ned i den næstbedste række.

I de to seneste sæsoner har danskeren været udlejet til FC Ingolstadt, der netop er rykket op i Bundesligaen. Leon Jessen fik dog ødelagt det meste af sidste sæson på grund af en skade med efterfølgende operation i foden.

Esbjerg-træner, Niels Frederiksen, ser frem til at få Leon Jessen integreret i truppen.

- Leon Jessen er en angrebsivrig venstre back, som meget gerne vil deltage i spillet fremad banen, som vi ønsker af vore backs. Han har prøvet en del som fodboldspiller, og han er taktisk klog, siger cheftræner Niels Frederiksen.

Esbjerg sikrede sig for nylig tilgang af Nicki Bille Nielsen for de kommende tre sæsoner i angrebet.

Leon Jessen slutter sig til Esbjerg-truppen, der lørdag møder Lyngby BK i den sidste træningskamp, før Alka Superligaen begynder.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip