Esbjerg henter norsk profil

Da Esbjerg torsdag spillede sig videre til gruppespillet i Europa League var direktør Søren Poulsen klar i mælet. Der var brug for forstrækninger, hvis holdet skal kunne stå distancen i Europa og Superligaen. I dag har han så sat handling bag ordene.

Esbjerg har hentet den 24-årige norske profil Mohammed Fellah i norske Vålerenga. En spiller, som cheftræner Niels Frederiksen mener kan gøre en forskel fra dag ét:

- Vi får en fysisk lille spiller, som er meget dygtig med bolden og til at udfordre en mod en. Han kan både søge ind i banen fra kanten og ligge som den anden angriber, og så er han en fantastisk afslutter med især venstre ben. Mohammed Fellah kan både sætte sig selv og andre i scene, skriver han i en pressemeddelelse.

Mohammed Fellah, der har scoret 24 mål i 136 for Vålerenga, ser også selv frem til at starte i det vestjyske:

- Esbjerg føles som et rigtigt skridt i min karriere, hvor jeg har behov for, at der sker noget nyt. Det er et godt fodboldhold, der spiller i en dansk liga, som passer bedre til min måde at spille fodbold på end Tippeligaen. Det bliver spændende, et eventyr, og jeg glæder mig til vise mit kreative spil og gøre medspillerne gode i Esbjerg, siger Mohammed Fellah, der i januar fik debut på det norske landshold.

Esbjerg oplyser samtidig, at de arbejder hårdt på at få Fellah arbejdstilladelse på plads for søndagens kamp mod FC Midtjylland.

Dagens Gossip