Esbjerg-indkøb står foran lang pause

Superligaklubben Esbjerg må undvære islændingen Victor Pálsson i mellem seks og ni måneder. Det skriver Esbjerg på klubbens hjemmeside mandag.

Victor Pálsson, der har en fortid på Liverpools akademi, kom til Esbjerg fra Helsingborgs IF i sommer. Den 24-årige midtbanespiller kommer dog næppe til at spille flere kampe for vestjyderne i denne sæson.

I pokalkampen mod Lyngby den 24. september pådrog han sig nemlig en skade, som har vist sig at være langt værre end først antaget.

Undersøgelser har vist, at hasemuskulaturen er delvist overrevet i hans højre ben. Derfor skal Pálsson mandag igennem en operation i Fredericia. Dermed er chancerne for at komme med det islandske landshold til EM i Frankrig også meget små.

- Hvis jeg har haft en mulighed for at kæmpe mig ind på holdet, må det være slut nu. Det er svært at acceptere, men der er ikke noget at gøre.

- Skader sker i fodbold, og dette er min første alvorlige. At det så er en langtidsskade, der sker lige efter ankomsten til en ny klub, er ekstra dårlig timing, siger Pálsson til klubbens hjemmeside.

Victor Pálsson har optrådt fire gange for det islandske landshold.

/ritzau/

Dagens Gossip