Esbjerg lufter reserverne mod Fiorentina

Skrevet af admin

26/02/2014

Mest læste i dag

Det bliver et næsten ukendeligt Esbjerg-hold, der løber på banen til returkampen mod Fiorentina i Europa League torsdag aften.

Esbjerg er bagud med 1-3 efter den første kamp, og træner Niels Frederiksen vurderer chancerne for at gå videre som så små, at han vil spare nogle af stamspillerne, så de kan være friske til Superligaen.

- Vi glæder os til kampen, for det er en stor kamp for os. Men vi har også udfordringer i den hjemlige liga, og som træner skal jeg selvfølgelig afveje, hvordan vi prioriterer vores spillere, siger Niels Frederiksen.

Esbjerg-træneren lagde ikke skjul på sine hensigter på onsdagens pressemøde i Firenze, og esbjergensernes efterfølgende træning på Stadio Artemio Franchi gjorde også klart, at reserverne vil blive luftet.

Sædvanlige profiler som Ankersen-brødrene, Michael Jakobsen, Hans Henrik Andreasen, Martin Pusic og Magnus Lekven må efter alt at dømme tage plads på udskiftningsbænken fra start.

- Jeg synes, jeg har en bred og god trup med mange spillere, der gør det godt og fortjener at få spilletid. Derfor vælger jeg spillerne, så vi får den rigtige belastning – både i forhold til Superligaen og Europa League, siger Niels Frederiksen.

Dermed tegner det til, at det er navne som Ryan Johnson Laursen, Casper Nielsen, Jesper Rasmussen, Martin Bergvold og Mick van Buren, der skal kæmpe for dansk fodbolds sidste mikroskopiske chance i denne sæsons europæiske turneringer.

Kampen spilles torsdag aften klokken 21.05.

/ritzau/