Esbjerg-målscorer: Vi var klart de bedste

Esbjerg forsatte søndag den glimrende start på 2014, da vestjyderne besejrede Viborg med 3-1. Selvom Esbjerg kom bagud, lykkedes det at få tingene vendt på hovedet blandt andet takket været et mål af profilen Jakob Ankersen.

Målscoreren selv var efterfølgende ganske tilfreds med den indstilling, han og hans holdkammerater viste i søndagens kamp.

-Jeg er meget tilfreds med den måde, vi greb tingene an på. Vi fik jo en spand kold vand i hovedet, da vi kom bagud. Det viser bare fantastisk god moral og selvtillid, at vi formåede at få vendt det. Det var virkelig en holdindsats i dag, siger Ankersen og tilføjer:

-Jeg synes, der var stor niveauforskel. Vi var det klart bedste hold, og vi fortjente sejren. Vi skabte jo i realiteten chancer til både fire og fem mål.

Jakob Ankersen og co. har nu hentet ni point i de første tre superligakampe i forårssæsonen, og det er tilsyneladende ingen tilfældighed.

- Vi har enorm stor tro på egne evner i øjeblikket. Det kunne man også se derude i dag. Vi kunne ikke have drømt om en bedre start på foråret. Vi skal bare fortsat være ydmyge omkring det her. Nu skal vi bare bygge videre på denne start, siger Ankersen.

Den hurtige kantspiller scorede som sagt et vigtigt mål for sit hold. Alligevel mener han selv, at der er plads til forbedring i sit eget spil.

- Jeg skal stadigvæk arbejde med at blive lidt mere rolig på bolden. Nogle gange blev jeg lidt for ivrig. Men det var dejligt at komme på tavlen igen, og jeg synes, jeg var involveret i en del farlige situationer, siger Ankersen.

I næste runde venter Brøndby hjemme på Blue Water Arena i Esbjerg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip