Esbjerg-modstander viser storform

Michy Batshuayi bliver en stor mundfuld for Esbjerg-forsvaret, når vestjyderne på torsdag møder Standard Liège på udebane. Det viste han med al tydelighed i går, da den 19-årige belgiske U21-landsholdsangriber scorede tre gange for det suveræne tophold i Jupiler Ligaen i 4-2-sejren over bundproppen Oostende.

Først pandede han en ripost i nettet efter et hjørnespark til 2-1 i det 31. minut. Otte minutter senere forlængede han et indlæg fra Mujangi Bia ind bag keeper Cédric Berthelin. Et kvarter inde i anden halvleg fuldbyrdede han hattricket , da han udnyttede skidt opdækning i Oostende-forsvaret.

Suverænt tophold

Det var Standard Lièges syvende sejr ud af syv mulige, og de to mål, som Oostende scorede, var faktisk de første, holdet indkasserede i denne sæson.

Dermed må belgierne, der sluttede på en skuffende sjetteplads i sidste sæson, betragtes som favoritter på torsdag. Standard Liège har da heller aldrig været i Europa League uden at avancere fra gruppespillet. I 2010 nåede holdet helt frem til kvartfinalen.

To år senere var Standard Liège i gruppe med FC København. Her vandt belgierne begge kampe – blandt andet 1-0 i Parken, hvor målscoreren var ... Michy Batshuayi.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip