Esbjerg-profil efter 2-3: Vi er bange for at vinde

Esbjerg tabte mandag aften for fjerde gang i træk i Alka Superligaen, da det på hjemmebane blev til et bittert 2-3-nederlag til Brøndby i en kamp, hvor vestjyderne førte 2-0 ved pausen.

Ifølge midtbanespiller Jeppe Andersen er holdet ramt på selvtilliden, og det smitter af på spillet.

- I den situation vi står i lige nu, hvor vi har ryggen mod muren, bliver vi utrolig bange for at vinde, når vi har et resultat.

- Vi tør ikke spille det spil, som vi er bedst til og leverede i første halvleg i dag. Det var vel den bedste halvleg, vi har spillet her i foråret.

- Vi oplever et bundholds lod, og vi har ikke de marginaler, som vi havde tidligere på foråret, siger han.

Trods placeringen i bunden er holdet ikke i nedrykningsfare, da det står klart, at Hobro tager billetten ned i 1. division.

- Vi burde jo kunne spille frit og uden pres. I stedet for at forsvare et resultat hjem, så bør vi gå frem og jagte endnu en scoring, men det er vi ikke gode til i øjeblikket. Vi er ikke ret gode til at forsvare, siger Jeppe Andersen.

Cheftræner Jonas Dal mente efter kampen ikke, at Esbjerg kunne matche gæsternes fysiske styrke i anden halvleg. Han erkender samtidig, at det blev afgørende.

- Brøndby kom ud efter pausen med en anden indgangsvinkel, idet de skiftede en stor mand ind og begyndte at pumpe bolde ind i hovedet på os. Samtidig stoppede vi med at spille bolden og cleare, og så tabte vi pusten, siger han.

Vestjyderne er for tiden hårdt ramt af skader og karantæner og har derfor skiftet meget ud i løbet af foråret. Ifølge Jonas Dal er det en af årsagerne til de svigtende resultater.

- Uden at det skal lyde som en undskyldning, så er vi bare sindssygt hårdt ramt af skader og karantæner. Igen i dag var vi ramt af to mand, der lagde sig med sygdom op til kampen, siger han.

/ritzau/

Dagens Gossip