Esbjerg-profil efter nederlag: FCK er utrolig stærke

Skrevet af admin

26/07/2015

Dagens topnyheder

Esbjerg led søndag aften et 1-2-nederlag i Alka Superligaen hjemme på Blue Water Arena til mesterskabsaspiranterne fra FC København.

Vestjydernes hurtige højreback Ryan Johnson Laursen vurderede efter opgøret, at fysikken gjorde udslaget til københavnernes fordel.

- Vi gjorde, hvad vi kunne, men vi må også bare indrømme, at FCK har et utroligt stærkt hold, og FCK-spillerne viste også, hvad de kunne i dag.

- De fik trykket os fysisk i første halvleg. Hver gang, vi erobrede bolden, pressede de os hårdt og kom med et genpres, der var utroligt hårdt. Vi vandt ikke særlig mange dueller.

- Vi kom bedre ud til anden halvleg, hvor vi prøvede at spille og komme frem til nogle chancer, og med lidt held kunne vi godt have fået uafgjort, siger Ryan Johnson Laursen.

Esbjerg-træner Niels Frederiksen mener, at kampen blev afgjort på marginaler, men erkender samtidig, at FC Københavns sejr var fortjent.

- Jeg mener, det var de små marginaler, der afgjorde tingene. Vi lavede nogle fejl, og det scorede FCK på. Vi havde vores muligheder, men dem tog vi ikke helt imod, som vi burde have gjort. Men det var bestemt ikke ufortjent, at FCK vandt, lyder det.

Den 44-årige cheftræner mener, at esbjergenserne kan tage præstationerne i de første to runder videre med sig til de kommende kampe.

I første spillerunde mod AaB fik esbjergenserne 1-1 med hjem fra Aalborg.

- Vi kan tage en masse positive ting med os. Jeg mener, vi spillede en rigtig fin anden halvleg mod FCK, hvor vi både så fornuftige ud rent defensivt, men samtidig fik skabt noget offensivt, siger Niels Frederiksen.

Esbjerg har et point efter de første to runder. Næste opgave for vestjyderne er en udekamp fredag i Viborg.

/ritzau/