Esbjerg-profil: Fighterhjertet har manglet

Europa League-mødet med Standard Liege i aften skal give det kriseramte Esbjerg-mandskab ny selvtillid forud for årets to sidste kampe i Superligaen.

Sådan er prioriteten for det vestjyske mandskab før kampen mod belgierne, hvor landsholdsbobleren Kian Hansen efterlyser mere fightervilje, end tilfældet har været i den seneste tid.

- Vi skal stå bedre organisatorisk, end vi har gjort i Superligaen, og så skal vi have noget fighterhjerte ind i det igen. Jeg synes, det har manglet, hvis man ser bort fra Europa League, siger Kian Hansen.

Mens det er gået over al forventning i Europa, tumler pokalvinderne rundt under nedrykningsstregen i den hjemlige liga.

Blot et point er det blevet til i de seneste seks kampe.

- I superligakampene mangler vi lidt selvtillid, og hvis vi kan tage den med fra Europa League, så får vi det nemmere i ligaen igen.

- Sejren over Elfsborg gav os desværre ikke helt det boost, vi havde håbet på.

- Det er åbenbart svært at kombinere Superligaen og Europa League. Vi kan ikke få kampene ud af benene, men vi kan heller ikke få selvtilliden med over. I hovedet adskiller vi måske de to turneringer for meget, siger Kian Hansen.

Esbjerg er videre i Europa League inden kampen mod Standard Liege og det afsluttende opgør mod Red Bull Salzburg i december.

Men kampen i aften er alligevel ikke uvæsentlig, slår forsvarsdirigenten fast.

- Jeg føler, den betyder rigtig meget. Der er både noget at hente økonomisk for klubben, men også spillemæssigt. Der er noget, vi skal have rettet op på, og der er en masse, vi kan tage fat på mod Standard Liege, siger Kian Hansen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip