Esbjerg-profil håber stadig på landsholdet efter kritik af Morten Olsen

I et interview til bold.dk langer Esbjerg-profilen Jakob Ankersen ud efter landstræner Morten Olsens seneste landsholdsudtagelser. Her kalder han nogle af udtagelserne for 'mærkelige valg' af Morten Olsen.

- Det er ikke fordi, jeg vil sige, han har lavet nogle elendige udtagelser til landsholdet. Nogle af hans valg er jeg bare ikke enig i, uddyber Jakob Ankersen til bt.dk.

I både denne og forrige sæson har kantspilleren været en profil i Superligaen, hvor Esbjerg har cementeret sig som et af tabellens mest spændende mandskaber. Alligevel har han måttet se sig overhalet af spillere som Rasmus Falk, Emil Larsen og Jens Stryger Larsen, der allerede har været udtaget til landsholdstruppen. Spillere, som alle har talrige ungdomslandskampe på cv'et i modsætning til Jakob Ankersen, som kun er noteret for en enkelt.

- Jeg tror uden tvivl, at det er lettere at komme på, hvis du kender spilsystemet, fordi de gerne vil køre den røde tråd. Jeg tror absolut, det har noget at sige, hvis du har spillet en masse U-landskampe og kender DBU-systemet ind og ud. Det gør jeg trods alt ikke, siger Esbjerg-profilen og understreger, at han ikke står alene med sin holdning.

- Jeg har også hørt fra andre, som synes, at nogle af dem, der har været udtaget, måske ikke har været dem, man lige havde set komme, siger han.

Gælder det både med- og modspillere?

- Jeg tror absolut, det er det samme på de andre hold. Jeg tror ikke, det kun er her i Esbjerg. Slet ikke. Jeg tror absolut, der er nogle, der tænker det samme, men som ikke vil sige det.

Om udtalelserne nu vil gavne jagten på en plads blandt Morten Olsens udvalgte, må siges at være særdeles tvivlsomt. Som Jakob Ankersen formulerer det:

- Det kan godt være, det er ris til egen røv. Når man siger sin ærlige mening er det ikke altid, det falder i god jord hos alle. Jeg må bare lade støvlerne tale, og så må vi tage den derfra, siger han og erklærer sig klar til at kæmpe ekstra hårdt for en udtagelse.

- Hvis Morten føler, jeg kan passe ind i landsholdets system, så vil jeg utroligt gerne kunne skrive landsholdet på mit cv.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip