Esbjerg-profil: Vi profiterede af Viborgs udskiftninger

Skrevet af admin

19/09/2015

Dagens topnyheder

Håndboldklubben Viborg HK havde heftig aktivitet i svingdøren før denne sæson, hvor adskillige klassespillere forlod klubben.

De mange nye spillere på Viborgs rekonstruerede mandskab var blandt årsagerne til, at Team Esbjerg lørdag kunne vinde komfortabelt med 27-20 i den indbyrdes kamp på vestjydernes hjemmebane.

Det mener Team-Esbjerg-playmaker Lotte Grigel.

- Vi har et stærkere hold end Viborg lige nu. Man kan se, at de har mange nye spillere, og det var vi gode til at udnytte, siger hun til Team Esbjergs hjemmeside.

Den vestjyske klub led søndag i sidste uge et stort nederlag på 21-32 ude til rumænske Baia Mare, da klubberne udkæmpede den afgørende kamp om at komme med i Champions League-gruppespillet.

Team Esbjerg-spillerne så dog ud til at have lagt den skuffelse bag sig, og holdet førte 17-9 ved pausen i kampen mod Viborg.

- Det var godt, at vi formåede at rejse os efter de strabadser, vi var ude for i CL-kvalifikationen, siger Team Esbjergs træner, Lars Frederiksen.

- Kollektivet fungerede godt, vi spillede tålmodigt og flot angrebsspil, stod fint i forsvaret og havde gode målmandspræstationer, siger træneren.

Team Esbjerg er nummer to i Boxer Dameligaen med fem point, mens Viborg indtager sjettepladsen med tre point.

/ritzau/