Esbjerg-sejr gør Randers usikker som slutspilsdeltager

Team Esbjerg er et skridt nærmere at vinde grundspillet i Boxer Dameligaen i håndbold. Efter udesejren på 30-29 over Randers HK er holdet helt sikker på at slutte blandt de to øverste, der går direkte i DM-semifinalerne.

Derimod er det usikkert, om Randers bliver en del af de seks hold i slutspillet. Kronjyderne kunne have taget et stort skridt med point i onsdagens kamp.

Holdet ligger stadig nummer fem med 21 point, men nummer syv, HC Odense, kan også bringe sig op på 21 point med en ventet sejr over Ringkøbing i næstsidste spillerunde.

Onsdag kom Esbjerg bedst fra start, og med føringer på blandt andet 5-1 og 16-10 lignede det en ekspeditionssag for ligaens duks.

Men på en god slutspurt i den sidste del af første halvleg reducerede Randers, så holdet kunne gå til pausen blot bagud 16-18.

Fem minutter efter pausen blev kampens første Randers-føring en realitet, og siden fulgtes holdene ad i en tæt og intens affære.

11 sekunder før tid scorede playmaker Lotte Grigel til 30-29, og da Randers efterfølgende smed bolden væk, måtte holdet se sig slået hjemme.

I onsdagens anden kamp vandt FC Midtjylland som ventet overlegent med 34-22 på hjemmebane over Nykøbing F.

Udeholdet fik en elendig start og kom først på tavlen efter godt 10 minutter, da stillingen allerede var 0-9.

Med sejren er også FC Midtjylland klar til semifinalerne. Holdet ligger nummer to i rækken med et point op til Esbjerg inden sidste spillerunde.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip