Esbjerg tørster efter revanche mod Randers

Skrevet af admin

16/04/2014

Mest læste i dag

Sammen med topholdet AaB har Esbjerg været det pointmæssigt bedste hold i foråret i Superligaen, men derfor kan holdet alligevel komme på en svær opgave torsdag hjemme mod Randers, der har været en langsom starter i denne sæsonhalvdel.

Randers har således et godt tag på Esbjerg. Sæsonens to første møder mellem de to er begge faldet ud til kronjydernes fordel med knebne sejre. Og i begge tilfælde er sejrsmålet scoret i sidste minut eller overtiden.

- Vi har dog i den grad revanche til gode, ikke kun på grund af de to nederlag i denne sæson, men måden vi tabte kampene til Randers på med sene mål i begge kampe, siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Kampen bliver ikke nemmere af, at Randers endelig er kommet i gang i dette forår. Efter bare at have fået tre point i årets seks første kampe har Randers vundet de seneste to mod AGF og Viborg.

- Randers forekommer stærkere end længe, holdet har vundet de to seneste kampe og skabt lidt afstand til bunden, og det har gavnet dem at få spillere som Ronnie Schwartz, Elmar Bjarnason og Jonas Kamper tilbage efter skader, siger Frederiksen.

Det er ikke kun i denne sæson, at Esbjerg har haft bøvl med at besejre Randers. Kigger man på de seneste 12 ligaopgør mellem de to - inklusive to i den næstbedste række - har Esbjerg blot formået at vinde et.

Til gengæld tog Esbjerg revanche i pokalturneringen i sidste sæson ved at slå Randers i finalen i Parken.

Torsdagens møde i Esbjerg begynder klokken 17.00

/ritzau/