Esbjerg-træner: Bredden er godkendt

Esbjerg har et tæt program, og samtidig manglede et par nøglespillere, da vestjyderne tabte 0-2 til AGF mandag aften.

Ryan Johnson Laursen kom ind og fik debut, og på midtbanen var Jeppe Andersen med fra start for første gang. De fik ros af træner Niels Frederiksen efter kampen.

- Bredden blev testet lidt, og Ryan og Jeppe gør det begge fint. Ryan udfordrer vi lidt ekstra, da vi i anden halvleg rykker ham over på venstrebacken, hvor han ikke plejer at spille, men han spiller absolut en god kamp, siger Niels Frederiksen.

Esbjerg sejrede i torsdags over svenske Elfsborg i Europa League. Det tætte program og europæisk fokus får dog ikke skylden for formdykket i Superligaen.

- Det er let at overfortolke betydningen af de ekstra kampe i Europa. Man skal i stedet kigge på præstationen i de enkelte kampe, og den var langt hen ad vejen godkendt mod AGF. Vi har bare lidt for mange tyndbenede afslutninger, siger Niels Frederiksen.

I forhold til de seneste nederlag i Superligaen var der samtidig forbedringer at spore, mener han.

- Vi så da heller ikke mere trætte ud end AGF. Man kan også vende det om og sige, at der var forbedringer i forhold til de seneste nederlag. Vi spiller meget bedre end mod FC Vestsjælland, lyder det fra Esbjerg-træneren.

På torsdag skal Esbjerg møde Lyngby i en pokalkamp. Det bliver den tredje kamp på en uge for Esbjerg - og det i tre forskellige turneringer. Niels Frederiksen havde fra 2006 og frem til i sommer sit virke i Lyngby, men han afviser, at kampen derfor er noget særligt.

- At vi møder netop Lyngby betyder slet ikke noget for mig. Det, som betyder noget, er, at det er en pokalkamp, og at vi skal prioritere den højt og vinde den, siger Niels Frederiksen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip