Esbjerg-træner er tavs i Grigel-sag

Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen, har ingen kommentarer til sagen om landsholdsspilleren Lotte Grigel, der torsdag fik frit lejde til at finde sig en ny udenlandsk klub af Team Esbjerg.

Ifølge Grigel har træneren slet ikke givet hende nok spilletid.

- Jeg svarer ikke på spørgsmål i forhold til Lotte Grigel-sagen, var Lars Frederiksens første ord i et interview efter Esbjergs sejr over Nykøbing Falster Håndbold torsdag aften.

Spørgsmål: Hvad er årsagen til det?

- Det har jeg ikke interesse i, siger Lars Frederiksen.

Tidligere har Lars Frederiksen udtalt, at han så gode muligheder for, at der var masser af spilletid til Grigel i Esbjerg. Det var dog før, Grigel blev bevilget ferie og sidenhen fik muligheden for at smutte.

Den hollandske bagspiller Estavana Polman er en af de spillere, som har sendt Grigel en del tid på bænken.

Hun leverede torsdag en flot præstation, selv om hun kun var med i kortere tid i Esbjergs storsejr på 38-29 over falstringerne. Ni gange scorede hollænderen på ni forsøg.

- Polman er en god spiller, og hun fik en 20-25 minutter i dag, da vi hang lidt i bremsen. Hun var med til at vende kampen, og mere tid behøvede hun ikke. Hun var i særklasse, siger Lars Frederiksen.

Det er en blodsamling, der er årsagen til Polmans korte spilletid, men det er bare et spørgsmål om tid, før hun er ved sig selv igen.

- Det er et spørgsmål om, at hendes skade skal have lidt hvile. Men altså hun spiller med bravur i den tid, hun er på banen, og det er jeg rigtig, rigtig glad for, siger Lars Frederiksen.

/ritzau/

Dagens Gossip