Esbjerg-træner håber på Jonas Dal-samarbejde til vinter

Esbjerg offentliggjorde fredag, at Jonas Dal til sommer skal stå i spidsen for vestjyderne. Begge parter har dog tilkendegivet, at de gerne ser skiftet effektueret før. Men Dal er bundet af sin kontrakt i Hobro.

Vikarierende cheftræner i Esbjerg, Michael Pedersen, er afklaret med, at han muligvis skal forblive på posten som manden med ansvaret sæsonen ud.

- Sådan er det jo. Jeg var godt klar over, at det kunne ske, og at den træner vi skulle have ikke stod og var fri nu. Det er også derfor, jeg tidligere har meldt lidt tvetydigt ud.

- Nu må vi se, om det bliver til vinter eller til sommer, men det er vi jo ikke herre over, siger Michael Pedersen.

Han lægger dog ikke skjul på, at han håber på at få Jonas Dal som kollega hurtigst muligt og gerne til vinter.

- Det skal da være til vinter. Når man skal have en ny træner ind som os, så skal det være til vinter, for det er der, hvor man har den gode periode og kan arbejde med spillerne. På den måde kan han starte på en stille og rolig facon.

- Vi må håbe på, at Hobro bliver ved med at tabe, så de også skal have et nyt, frisk pust. Når der nu er skrevet kontrakt med en ny træner, så er det med at få ham i gang, siger Pedersen.

Mandag aften erfarer TV3 Sport, at Jonas Dal er frataget ansvaret som træner i Hobro, men at han fortsætter på lønningslisten i klubben frem til næste sommer.

Dermed er der også lagt op til, at Dal kan smutte tidligere til Esbjerg, hvis den vestjyske klub er klar til at betale en sum penge til Hobro.

Esbjerg er placeret på tiendepladsen i Alka Superligaen, og har seks point ned til Hobro under nedrykningsstregen.

/ritzau/

Dagens Gossip